Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο έγινε γνωστό ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει αρχίσει ήδη να κάνει έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν ο Νίκος Μαζιώης και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα. Να θυμίσουμε ότι ο Μαζιώτης κατηγορείται για συμμετοχή στον "Επαναστατικό Αγών". Οι κατηγορούμενοι υποχρεούνταν να παρουσιάζονται 3 φορές το μήνα στο Α.Τ Εξαρχείων. Κατά πληροφορίες δεν παρουσιάστηκαν την 1η Ιουλίου και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του και διεξάγει εκτεταμένες έρευνες.



1 σχόλιο:

  1. Εμ, βέβαια, αφού οι δικαστικές αρχές φρόντισαν να μην παραπεμφθούν σε δίκη τους 18 μήνες που δικαιούνται να κρατούνται προφυλακισμένοι και αφέθηκαν ελεύθεροι, κορόιδα ήταν να μην εξαφανιστούν; Η ελληνική δικαιοσύνη, όπως πάντα, έκανε το καθήκον της : βοηθάει με κάθε μέσςον τους τρομοκράτες. Το γιατί, είναι μεγάλη συζήτηση, που δεν πιστεύω ότι θέλει κανένας να την κάνει.
    Για να δώσω άλλο ένα παράδειγμα του πόσο το κράτος ευνοεί τους αναρχικούς και τους τρομοκράτες, θα αναφερθώ στο περιβόητο ιντιμίντια : εγκατεστημένο μέσα στο Πολυτεχνείο από το 2000 με την άδεια των πρυτανικών αρχών, χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις και το χώρο του Πολυτεχνείου, δηλαδή, τις εγκαταστάσεις για τις οπ[οίες φορολογείται ο ελληνικός λαός και το χώρο που ανήκει (αυτό είναι αστείο) στον ελληνικό λαό, για να εξυμνεί την τρομοκρατία και την αναρχία, ακόμα και κοινούς ληστές τραπεζών και απαγωγείς σαν το διαβόητο Παλαιοκώστα, που τον ανακήρυξε λαϊκό ήρωα.
    Το κυριότερο : όντας μέσα στο Πολυτεχνείο, απολάμβανε το κακόφημο "πανεπιστημιακό άσυλο" και μ'αυτό το πρόσχημα, παρόλο που παρεβίαζε καθημερινά πολλά άρθρα του Ποινικού Κώδικα, έμενε ανενόχλητο.
    Τώρα, όμως, το άσυλο έχει καταργηθεί με νόμο ψηφισμένο από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών (250 στους 300). Το ιντιμίντια, όμως, ζει και βασιλεύει, βρίζοντας πατόκορφα αυτό το μισητό κράτος, που τόσο αβρά του συμπεριφέρεται. Ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευτεί προεκλογικά να διώξει το ιντιμίντια από το Πολυτεχνείο. Λέτε να το κάνει; (εδώ γελάνε).
    Πέρα από τη στάση του κράτους : όλοι οι πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις του Πολυτεχνείου (αλλά και όλων των άλλων ανωτάτων σχολών) δε διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για την ύπαρξη του ιντιμίντια.
    Ο ίδιος ο προϊστάμενος του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανόλης Σφακιανάκης έχει δηλώσει (δημοσιεύτηκε στην Ελευθεροτυπία) : εμείς (δηλαδή, το ίδιο το κράτος) το ιντιμίντια το υποστηρίζουμε!!!
    Άντε μετά, εσύ "αφελή μου" (που θα έλεγε και ο Ψαθάς), να απορήσεις πώς η ελληνική δικαιοσύνη (το δέλτα όσο πιο μικρό γίνεται) άφησε να περάσει το 18άμηνο της προφυλάκισης ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι ως τρομοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή