Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

"ΘΑΥΜΑΤΑ" ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!)


Γυναίκα 70 ετών με εμφανή χαλάρωση λαιμού, που ήθελε μια γρήγορη, οικονομική, μη επεμβατική αντιμετώπιση
Η χαλάρωση του λαιμού και του περιγράμματος του προσώπου είναι από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και πριν την ηλικία των 40 ετών. Μέχρι σήμερα οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα με συσφιγκτικές κρέμες ή με θεραπείες με μηχανήματα, που έχουν όμως φτωχά αποτελέσματα. Από την άλλη, το λίφτινγκ είναι μεν μια λύση μόνιμη και ικανοποιητική, ωστόσο δεν είναι η πρώτη σκέψη μιας γυναίκας.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα σε δεκαπέντε ημέρες, χωρίς πόνο και με το κόστος μόνο δύο θεραπειών είδαμε στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Πέτρου Σαράκη.

- Γιατρέ, πως γίνεται η θεραπεία της σύσφιγξης;


- Η θεραπεία περιλαμβάνει δύο συνεδρίες μικροενέσεων με φάρμακο που φέρνουμε αποκλειστικά από την Αμερική. Οι ενέσεις γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε το δέρμα να τραβηχτεί προς την κατεύθυνση που θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

- Πόσο καιρό χρησιμοποιείτε την τεχνική αυτή;

- Την τεχνική την είδα και εντυπωσιάστηκα και εγώ ο ίδιος στο εξωτερικό πριν από έξι μήνες. Στην Ελλάδα την χρησιμοποιώ από τότε με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

- Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

- Φεύγοντας από το ιατρείο η γυναίκα νιώθει ήδη το τράβηγμα στο δέρμα της. Μετά την δεύτερη συνεδρία σε δεκαπέντε ημέρες, το αποτέλεσμα είναι στο αποκορύφωμά του. Στην δεύτερη φάση χρησιμοποιούμε διαφορετικό φάρμακο. Υπάρχουν γυναίκες που κάνουν και δεύτερη συνεδρία με το πρώτο φάρμακο γιατί τους αρέσει πολύ το αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαίο.

- Πόσο διαρκεί η συνεδρία, το αποτέλεσμα και ποιό είναι το κόστος;


- Η συνεδρία διαρκεί δέκα λεπτά, πιο πριν γίνεται επάλειψη με αναισθητική κρέμα και το αποτέλεσμα χρειάζεται συντήρηση κάθε εξάμηνο. Το κόστος της συνεδρίας είναι 150 ευρώ, λόγω του εισαγόμενου φαρμάκου. Σίγουρα τα αποτελέσματα αν και δεν είναι μόνιμα όπως του χειρουργείου, αξίζουν πολύ περισσότερο!

Ευχαριστούμε τον Πλαστικό Χειρουργό Πέτρο Σαράκη (Μεσογείων 41, Αθήνα 210 7799210 - Μπαϊμπά και Γρίβα 15, Αγρίνιο 26410 46866) για την συνέντευξη και την παραχώρηση των φωτογραφιών.





Αναδημοσίευση από το Περιοδικό ΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου