Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!


Και εκεί που προσπαθούσαμε να δούμε τι γίνεται με τους βουλευτές και αν θα ψηφίσουν τα μέτρα, μας ενημέρωσαν πως απάντησε στην ανάρτησή μας το "Προφίλ της Πόλης"...Σκεφτήκαμε προς στιγμήν και μετά θυμηθήκαμε.... Πάμε λοιπόν να πιάσουμε το κείμενο κομμάτι κομμάτι και να σας το παρουσιάσουμε και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του... Πάμε να το πιάσουμε από την αρχή, έτσι όπως το OmertaNews σας έχει μάθει...

ΚΟΜΜΑΤΙ 1 

"Νόμιζα πως δέκα χρόνια εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος τα είχα δει και ζήσει όλα...
Δεν υπολόγισα όμως στην εύστοχη κριτική του σάιτ omertanews.gr, το οποίο με εγκαλεί για την... απίστευτη απρέπειά μου να δέχομαι υβριστικά σχόλια, με νουθετεί να ανεβάσω το "πόθεν έσχες" μου στη "Διαύγεια", αφού όπως υποστηρίζουν "αποφασίζουμε για τις αδειοδοτήσεις των καταστημάτων..." και επομένως, λέω εγώ, δεν θα έχουμε... φάει τίποτε; Α, επίσης μου κάνουν και μαθήματα γραμματικής, γιατί, ως γνωστόν, είμαι απόφοιτος του δημοτικού και ως μη γραμματιζούμενος δεν ξέρω και να γράφω...
Να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από τους ανώνυμους συντάκτες (συντάκτρια) που είναι βέβαιο πως ως συνεργάτες μεσημεριανής εκπομπής έχουν πάρει το... Πούλιτζερ. Δεν μπορώ να φθάσω τόσο ψηλά. Το ομολογώ. Ούτε βιβλία που να γράφω αποκλειστικότητες όπως ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αρχηγός της 17Ν ξέρω ο καψερός, τι φταίω για την αγραμματοσύνη μου; Εδώ να προσθέσω ότι έχω και ελαφρυντικά, μια και το πρωί στην οικοδομή και το βράδυ στα μπουζούκια πότε να προλάβω να διαβάσω; Δεν μπορεί να έχω βγάλει και το πανεπιστήμιο όπως όλοι οι χαλανδραίοι αυτοδιοικητικοί φίλοι σας (όλοι δικηγόροι θα γίνουμε) που μαζεύεστε σε γνωστό στέκι, απλώς μετά την 4η δημοτικού μού δώσανε το πτυχίο του πολιτικού επιστήμονα (αυτό ντε που διαθέτει και ο... αμόρφωτος εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος που ισχυριζόταν-άκου πράγματα-πως είναι καθηγητής μου). Τελικά η "Συκοφαντική Φωνή" δημιούργησε σχολή..."


ΣΧΟΛΙΟ 1

Κύριε Νόμπελη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μάλλον έχετε πέσει θύμα παραπληροφόρησης ή μάλλον τα μάτια σας, θα σας γελούν. Εμείς δεν είμαστε το Omertanews.gr (να είναι καλά οι συνάδελφοι) , είμαστε μπλογκ και όχι site και είμαστε το OmertaNewsgr.blogspot.gr .Aυτό,  γιατί μάλλον κάπου τα έχετε μπερδέψει. 
Δεν σας νουθετούμε για τίποτα όσον αφορά το "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ". Είναι υποχρέωσή σας, βάσει νόμου να το αναρτήσετε...Όσο για τα μαθήματα γραμματικής... θα αφήσουμε άλλους να το κρίνουν. Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό σας όμως,  όσον αφορά τους δημοσιογράφους της μεσημεριανής ζώνης και δεν είναι προς τιμήν σας να ειρωνεύεστε το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ (αν και δεν είναι το φόρτε μας) το σεβόμαστε απόλυτα.
 Ποιοι είναι οι δικηγόροι-διοικητικοί που μαζεύονται σε γνωστό στέκι; Για ποια ¨Συκοφαντική Φωνή" μιλάτε; 

ΚΟΜΜΑΤΙ 2 

"Το καταπληκτικό αυτό κείμενο που θα διαβάσουν 700.000 αναγνώστες (αλήθεια η "Αλέξα" συμφωνεί;) έχει και τον εύγλωττο τίτλο "Τύφλα να 'χει ο Αρτέμης Μάτσας". Γ... μου, το ξέχασα ότι είμαι προδότης και ρουφιάνος. Φυσικά, δεν μπορεί όλοι να είμαστε καλοί άνθρωποι όπως ένας συνάδελφός μου στο δημοτικό συμβούλιο (καλή του ώρα...) που, οι κακές γλώσσες, λένε ότι άφηνε ανοιχτό το κινητό του για να ακούει ο Μεγάλος Αδερφός, αλλά τι να κάνουμε; Ακόμα, την ανάρτησή μου δεν την βρήκαν στο διαδίκτυο (αν και περιηγήθηκαν εκεί) αλλά τους την έδωσε ο... Αρτέμης Μάτσας (έτσι δεν λέγεται αυτός που ρουφιανεύει τους άλλους;). Τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ αν τη βρήκαν στο blog μου ή τους τη δώσανε. Α, έχω και μια παρατήρηση: Μήπως ο "Αρτέμης Μάτσας" βρίσκεται στον στενό τους κύκλο, γιατί πώς εξηγείται ο αγαπημένος τους φίλος να με αποκαλεί "ψυχοπαθή" κι εγώ να το μαθαίνω από το δημαρχιακό περιβάλλον; Πάντως, αφού δυσκολεύονται τόσο να με βρουν, ας καλέσουν τον τεχνικό τον Ιάκωβο (πλατεία Κέννεντυ, 6944...), για άμεση αναβάθμιση του υπολογιστή τους..."

ΣΧΟΛΙΟ 2

Κύριε Νόμπελη, επειδή εμείς δεν έχουμε μάθει να μιλάμε στον αέρα...σας παρουσιάζουμε (αν και δεν είμαστε υποχρεωμένοι) τα επίσημα στατιστικά του χειρότερού μας μήνα , και όταν μιλάμε για επίσημα... εννοούμε πάντα τα google analytics! Τα γνωρίζετε έτσι δεν είναι; Σας παραθέτουμε λοιπόν τα στατιστικά από τον χειρότερο σε επισκεψιμότητα μήνα μας καθώς και τα στατιστικά του πρώτου 3μηνου... όταν δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας!

 Αλήθεια υπάρχει δημοτικός σύμβουλος που άφηνε ανοικτό το τηλέφωνο του?

· Τετοια συκοφαντία? Πως θα αντικρίσετε αυριο τους δημοτικούς συμβουλους...;;; 


Οι συνεδριάσεις του ΔΣ δεν ειναι ανοικτές για τους πολίτες?

· Για ποιο λογο δημοτικος συμβουλος τότε να αφησει ανοικτό το κινητό του για να ακούσουν καποιοι αλλοι αφού αυτοί που θέλουν να ακούσουν μπορούν να προσέλθουν?

· Γιατι κατηγορείτε με αυτό τον τρόπο τους συναδέλφους σας δημοτικούς συμβουλους?

ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ 


Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ


Είπατε κάτι; Θέλετε να μας παρουσιάσετε και εσείς τα δικά σας; Και επειδή εσείς κάνατε αναφορά στην alexa, θέλουμε με λύπη μας να σας πούμε ότι η κυρία alexa, ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ! (ΝΟ REGIONAL DATA ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ;;;)


ΤΟ ΒLOGS-SITES.GR EΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΚΑΤΑΓΟΛΟΣ ΜΕ ΤΑ 5.000 ΠΡΩΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΣΑΙΤΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ; ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΕΡΤΑ! 


ΚΟΜΜΑΤΙ 3 

"Κάτω από τον τίτλο υπάρχει ένα χαρακτηριστικό κόμικ με τον Ιζνογκούντ που διαμαρτύρεται ότι θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Μην μου βάζετε ιδέες, δεν σας συμφέρει, ακούστε που σας λέω... Και συνεχίζουν οι "μάχιμοι δημοσιογράφοι": "Κύριε συνάδελφε, δεν βλέπουμε κανένα σχόλιο...". Πρώτα απ' όλα συναδέλφους θεωρώ εκείνους που όπως εγώ διδάχθηκαν τη δημοσιογραφία στην "Αθηναϊκή" του Σπύρου Καρατζαφέρη, στην πάλαι ποτέ "Πλατεία Θεάτρου", ξενυχτώντας μέχρι το ξημέρωμα, μήπως καταγραφεί τίποτα σοβαρό στο αστυνομικό δελτίο για να ξυπνήσω τον αρχισυντάκτη Μπάρλα και να αλλάξουμε το πρωτοσέλιδο. Επίσης, συνάδελφοί μου είναι αυτοί που όπως εγώ μετέδιδαν στα 23 τους αγώνες τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Τριγλία Ραφήνας-Κηφισιά, καθισμένοι στον πάγκο των γηπεδούχων αφού δεν υπήρχαν δημοσιογραφικά θεωρεία. Αρα όσους εργάζονται σε κουτσομπολίστικες εκπομπές για τις Κατίνες της γειτονιάς δεν θα τους βάλω στο ίδιο τσουβάλι με τα ιερά τέρατα των ιστορικών εφημερίδων!"

ΣΧΟΛΙΟ 3

Τι εννοείτε κ.Νόμπελη δεν μας συμφέρει;;; Τι εννοείτε; Εμείς δεν έχουμε κανέναν συμφέρον κ.Νόμπελη. Μιλήστε ανοιχτά...Ευχαριστούμε πολύ για το βιογραφικό σας κ.Νόμπελη αλλά δεν έχουμε χρήματα να σας προσλάβουμε... Ποιοι εργάζονται κύριε Νόμπελη σε κουτσομπολίστικες εκπομπές; Ποιές θεωρείτε Κατίνες; Δεν ντρέπεστε που μιλάτε έτσι για τους δημοσιογράφους;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΠΕΛΗ!

ΚΟΜΜΑΤΙ 4

" Οσο για το σχόλιο που δεν βλέπετε, να απευθυνθείτε στον υβριστή συντάκτη του, που έκανε ένα τεράστιο κοκοκό και το έσβησε όταν αντιλήφθηκε ότι μπορεί να τον στείλουμε πακέτο στον Σφακιανάκη. Δεν διαβάζετε ή δεν σας συμφέρει ότι "το σχόλιο διεγράφη από τον συντάκτη του";
Για τις προκλήσεις σας να αναρτήσω τα σχόλια, δεν πρόκειται να σας κάνω το χατήρι γιατί το blog profiltispolis διαβάζουν σοβαροί και μορφωμένοι άνθρωποι που δεν θα τους αναγκάσω να εντρυφήσουν στις χυδαιότητες και τις αγοραίες εκφράσεις κάθε ανώνυμου ψυχάκια. Οποιος έχει τα κότσια θα βγαίνει επωνύμως και θα γράφει με παρρησία τη γνώμη του. Ακόμα κι αν η τελευταία αναφέρεται στον πρόσφατα εκλιπόντα Γιώργο Χαραμή. Για να σας λύσω, λοιπόν, την απορία, γιατί θεωρώ υβριστικά τα σχόλια, απαντώ ότι το πιο ήπιο χαρακτήριζε "μπαρόβιο" έναν πεθαμένο, ενώ ο ανθρωπιστής γιατρός Απόστολος Ντίνος καθυβρίζεται ως διαπλεκόμενος. Εγώ αυτά τα βρίσκω υβριστικά. Αν εσείς τα θεωρείτε... ηθικά, να βγείτε ευθαρσώς και να δηλώσετε πως επιθυμείτε να βρίζονται οι πεθαμένοι και οι γιατροί-κοσμήματα αυτής της πόλης.
Γράφουν πως φάσκω και αντιφάσκω. Διότι, λένε, επισημαίνω ότι ο ψυχικά διαταραγμένος συντάκτης χρησιμοποιεί σωστή ορθογραφία και εν συνεχεία παραληρεί. Συγνώμη, αλλά ρωτήστε τον ψυχάκια "Παπαρούπα" (έτσι υπογράφει) γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Πού να ξέρω εγώ ο κάθε παρανοϊκός τι έχει στο κεφάλι του;
Ομως, δεν σας χαροποιεί το γεγονός ότι αυτομάτως αποκλείεστε εσείς από τους υπόπτους; Γιατί από ορθογραφία δεν σας πιάνει ούτε ο... Μπαμπινιώτης!!! Δεν υπάρχει "επί της ευκαιρίας", υπάρχει "επί τη ευκαιρία", αφού το "επί" συντάσσεται με δοτική. Το "βρίσκετε" στον δεύτερο πληθυντικό γράφεται με έψιλον και όχι με άλφα γιώτα. Τέλος, ψιλά γράμματα θα μου πείτε, το "πού" τονίζεται όταν είναι ερωτηματικός σύνδεσμος. Π.χ., "Πού μάθατε γραμματική για να μας κάνετε και μαθήματα;". Ξεκινήστε από το "Λόλα, να ένα μήλο". Και μην σας κάνει εντύπωση πώς εμείς ταυτοποιούμε τους ψυχάκηδες. Λίγο μυαλό χρειάζεται και στοιχειώδης δείκτης νοημοσύνης για να αντιληφθείς ότι κάποιος που σε παίρνει στο τηλέφωνο και σε απειλεί είναι ο ίδιος με εκείνον που σε βρίζει στο blog σου. Εχω και μια απορία: Εσάς τι πρεμούρα σάς έπιασε και έχετε γράψει μια σελίδα κείμενο επειδή νομίσατε ότι ο ψυχοπαθής με τα σχόλια είναι πρόσωπο που πιθανότατα γνωρίζετε; Το να θυμώσει κάποιος γιατί θεωρεί ότι τον φωτογραφίζουμε είναι λογικό και θεμιτό. Το να θυμώσετε εσείς είναι ακατανόητο και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά. Δικηγόρος του είστε; Κολλητός του και παρεξηγηθήκατε; " 

ΣΧΟΛΙΟ 4

Δεν θα μας κάνετε το χατήρι; Ε τότε να μην το γράφετε κύριε Νόμπελη. Εμείς δεν είδαμε κάτι και προς στιγμήν νομίζαμε ότι κάτι έχουνε πάθει τα μάτια μας! Όσο για την ορθογραφία...
(χαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.......................) 

Και πάμε και στα σοβαρά! Πότε σας βρίσαμε κ.Νόμπελη; Κριτική ως δημοτικό σύμβουλο κάναμε όπως κάνουμε για όλους. Δημοσιογραφική κριτική και στοιχεία τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. 
Και αν έχετε απορία για το ποιοι μας δίνουν τα έγγραφα θελουμε να σας ενημερώσουμε ότι εμάς ο αρχισυντάκτης μας, μας έχει πει το εξής: "Δεν με νοιάζει πού το βρήκες...το θέμα είναι ότι ΤΟ ΧΟΥΜΕ!" 
Αφήνετε σαφέστατο υπονοούμενο οτι σας απειλούμε κ.Νόμπελη. Λοιπόν εμείς δεν έχουμε απειλήσει ποτέ κανέναν. Αν κάποιος νοιώθει την απειλή του Εισαγγελέα από τα δημοσιεύματα είναι δικό του θέμα. Αν πάλι νομίζετε ότι απειλήστε απευθυνθείτε στην ελληνική δικαιοσύνη.ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ! 
Αυτά που καταγγέλει ο "Παπαρούπας" για μπαρ κάτω από την κρεβατοκάμαρά του, δεν ισχύουν; Γιατί είναι χυδαίος και τρελός;  Γιατί παραπονιέται και διαμαρτύρεται;;;

ΚΟΜΜΑΤΙ 5
·        
"Οσον αφορά το επαναλαμβανόμενο θέμα με τη δήλωση του "πόθεν έσχες" μου τυπικά έχετε δίκιο. Βέβαια, αποκρύπτετε επίτηδες το γεγονός ότι το "πόθεν έσχες" έχει κατατεθεί στην αρμόδια εισαγγελία μέσα στις νόμιμες προθεσμίες (ημερομηνία ταχυδρομείου: 27 Ιουνίου) και επομένως μπορούν οι αρμόδιοι μηχανισμοί να με ελέγξουν. Επειδή όμως εσείς αφήνετε κακόβουλα υπονοούμενα για το πρόσωπό μου και υποστηρίζετε ότι "κάτι σας βρομάει...", μάλλον αυτό που σας βρομάει είναι η υπόθεση με τις 350.000 ευρώ που ζημιώθηκε ο δήμος από την υπόθεση των έργων της περιοχής των τσιγγάνων. Γι' αυτό ασχοληθείτε με αυτό, ρίξτε και μια ματιά στις εργολαβίες στα διάφορα σχολεία και αφήστε τελευταία τα "πόθεν έσχες".
Εμένα, το μεγαλύτερο παράσημό μου από τη δεκαετή ενασχόλησή μου με τα κοινά μού το προσέφερε ο συγχωρεμένος ο Γυφτόπουλος, η κυρία Καρατζά, ο Στάθης Ανδρεόπουλος, ο Απόστολος Ντίνος και όσοι απαρτίζανε τον συνδυασμό "Χαλάνδρι-Δύναμη Ενότητας", οι οποίοι μου απένειμαν τα εύσημα και ψήφισαν ομόφωνα τον προϋπολογισμό της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΠΑΧ, στην οποία διετέλεσα ΑΜΙΣΘΟΣ πρόεδρος και τη γλίτωσα από τη χρεοκοπία!
Εσείς που γνωρίζετε τόσο καλά τα δρώμενα του Χαλανδρίου φροντίστε να ενημερώνεστε καλύτερα την άλλη φορά.
Αρης Νόμπελης"

ΣΧΟΛΙΟ 5   -  ( 10+1 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ "ΚΑΙΝΕ") 

-  Σας ξαναλέμε λοιπόν ότι εκτός από την Εισαγγελία ,έχετε την υποχρέωση να το αναρτήσετε όλοι. Ετσι λεει ο νόμος κ.Νόμπελη. Όχι εμείς. Γιατί δεν το αναρτήσατε λοιπόν;;; Γιατί πρέπει να ξεχάσουμε ότι σύμφωνα με τον Καλλικράτη είναι υποχρεωμένοι περίπου 20-25 άτομα να αναρτήσουν το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ τους και μέχρι τώρα ΜΟΝΟ 7 το έχουν αναρτήσει;;;

    Τη ΔΕΠΑΧ που γλιτώσατε απο τη χρεωκοπία όπως ισχυρίζεστε...για πείτε μας, σήμερα έχει ή δέν έχει ακόμη οφειλές?

- Το μπαρ δίπλα στην Εκκλησία στη κεντρική πλατεία του δήμου, μόλις σε απόσταση 7 μέτρων, όταν η επιτροπή του έδωσε άδεια τυροπιτάδικου εσείς τι κάνατε; Τι πρέπει να κάνετε τώρα;;; θα μας πείτε? Ρωτήστε τους γείτονες που μένουν εκεί τι περνάνε μέχρι τις 6 το πρωί κάθε νύχτα!!! Γιατί εσείς του εγκρίνατε την άδεια...

 -  Κυκλοφορείτε στο Χαλάνδρι ? Έχετε διαπιστώσει να τηρείται πλήρως η νομιμότητα στα μπαρ και τις καφετερίες ..που εσείς δίνετε αδεία λειτουργίας στην επιτροπή ποιότητας ζωής που μετέχετε?

- Γιατί κ.Νόμπελη δεν καταγγέλετε επωνύμως ποιος δημοτικός σύμβουλος είχε αφήσει ηθελημένα ανοικτό το κινητό του για να ακούει κάποιος τη συνεδρίαση του Δ.Σ , όπως εσείς ισχυρίζεστε; Τη στιγή μάλιστα που στις συνεδριάσεις είναι ελεύθεροι να προσέλθουν όσοι το επιθυμούν. Γιατί με αυτόν τον τρόπο σπιλώνετε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και αυτό δεν είναι αν μη τι άλλο σωστό και ηθικό! Είναι;;;

- Μήπως ο Παπαρουπας δεν είναι τελικά τρελός, αλλά τον βγάζουμε τρελό γιατί λέει την αλήθεια ? Γιατί εμείς δεν διαπιστώσαμε τρελα, αλλά αγανάκτηση για την αδιαφορία του ΔΣ στα προβλήματα που καταγγελει

- Ψηφίσατε την ελεγχόμενη στάθμευση στο Δημο ή όχι; Δεν μετειχατε και εσείς;;; Διαπιστώσατε ότι κάτι δεν πάει καλά, η όλα βαίνουν καλώς ?

-  Για ποιο λόγο τότε, τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου, όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα το πρωί θα κάνουν συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο, αφού όλα βαίνουν καλώς κ.Νόμπελη;;;

- Για τον καθαρισμό των τσιγγάνων και τις εργολαβίες στα σχολεία να υποθέσουμε ότι διαφωνήσατε και ψηφίσατε κατά, ετσι δεν είναι κ.Νόμπελη;;; Μήπως ψηφίσατε υπέρ;;;

- Τί ξέρετε για τις εργολαβίες στα σχολεία και τί είναι αυτό που υπαινίσσεστε; Αν έχετε στοιχεία ( ότι κάτι κακό έχει γίνει) γιατί δεν τα έχετε αναφέρει στο ΔΣ και δεν τα έχετε πάει στον Εισαγγελέα;;;

-Στην ιστοσελίδα που διατηρείτε profiltispolis.blogspot.gr, τα πνευματικά δικαιώματα τα έχει ο Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile";;;
 Όμιλος Επικοινωνίας όπως γνωρίζετε  σημαίνει εταιρία με ΑΦΜ, έδρα κλπ.  
Όταν λοιπόν μιλάτε για Όμιλο Επικοινωνίας, είναι αυτονόητο ότι μας παραπέμπετε σε επίσημη εταιρία με λογιστήρια, ισολογισμούς κλπ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ή μιλάμε για Όμιλο "μαϊμού";;;;
Στην ιστοσελίδα που διατηρούσατε στην δ/νση www.nobile.gr αναφέρατε μεταξύ άλλων: "Έχετε εισέλθει στη ναυαρχίδα των site του Ομίλου Επικοινωνίας και Ενημέρωσης"...
Τι ακριβώς εννοείτε όταν μιλάτε για το ΟΜΙΛΟΣ NOBILE ? Κάτι σαν το MEGA, τον ΣΚΑΙ κλπ?

Θα μας δείξετε τον ισολογισμό του Ομίλου ή δεν υποβάλετε καθόλου;;;









- Μας συστηθηκατε και μας είπατε για τις σπουδές σας και την πρότερη εργασιακή σας εμπειρία, εδώ και αρκετά χρόνια! Σήμερα ποιο είναι το ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ σας επάγγελμα?

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!

Υ.Γ: Παρακαλούμε θερμά όλους τους αναγνώστες του ΜΠΛΟΓΚ OmertaNewsgr να κάνουνε κλικ ΕΔΩ ( ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) για να διαβάσουνε και το αυθεντικό κείμενο του κ.Νόμπελη. Εμείς βάζουμε ενεργό λινκ για να σας προσφέρουμε απλόχερα τα ΚΛΙΚ μας , μήπως και σας αναγνωρίσει η ΑLEXA, (που εσείς επικαλεστήκατε), στην ΕΛΛΑΔΑ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου