Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!!! ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΙ!



Mετά την δημοσιογραφική "πίεση" που ασκήσαμε μέσα από το OmertaNewsgr, οι τοπικοί άρχοντες του Δήμου Χαλανδρίου ξεκινήσανε "δειλά-δειλά", να δημοσιεύουν τα "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" τους στην επίσημη ιστοσελίδα, (www.halandri.gr), έτσι όπως θα έπρεπε ήδη να έχουν κάνει όλοι από την αρχή, σύμφωνα πάντα, με αυτό που ορίζει ο νόμος.
Πάμε λοιπόν να δείτε κάτι, γιατί πλέον ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Όταν εμείς φωνάζαμε για τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ είχαμε τους λόγους μας. Και θα εξακολουθήσουμε μέσα από αυτό εδώ το μπλογκ να θίγουμε το εν λόγω θέμα...γιατί έχει "ψωμί"!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΝΟΜΠΕΛΗ 




ΣΧΟΛΙΟ 1:

Απ ότι διαβάζετε αγαπητοί μας αναγνώστες ο κ.Νόμπελης είναι ΑΝΕΡΓΟΣ αυτό το διάστημα...
Τα συμπεράσματα  δικά σας....ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ! 




ΣΧΟΛΙΟ 2:

Εδώ βλέπουμε ότι ο κ.Νόμπελης έκανε μια αγορά αυτοκινήτου το 2009 αξίας 11.000 ευρώ και η σύζυγός του άλλη μία αγορά, επίσης αυτοκινήτου, αξίας 9.000 ευρώ. Δηλαδή ΣΥΝΟΛΟ: 20.000 ευρώ 

Μέχρις εδώ καλά!



Τι μας λέει εδώ η υποσημείωση; Ότι ναι μεν το αυτοκίνητο του κ.Νόμπελη ήρθε στην κατοχή του μετά από μια δικαστική διαμάχη το 2011, ΑΛΛΑ τα χρήματα είχαν καταβληθεί το 2009!!! σύμφωνα πάντα με τον ίδιο τον κ.Νόμπελη!!!
Άρα σωστά γράψαμε παραπάνω. Δύο αγορές το 2009!!! Αξίας 20.000 ευρώ!!! ΠΩΣ;;; Από που;;; ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;;;

ΔΗΛΑΔΗ:

Το 2009 ο κ. Νόμπελης έκανε αγορά δύο αυτοκινήτων ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 20.000 ΕΥΡΏ!!! 

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ!!! 



Εδώ όμως δεν μας βγαίνουν τα "κουκιά" . Και ρωτάμε: Πώς είναι δυνατόν λοιπόν αφού το 2009 το συνολικό δηλωθέν εισόδημα του ζεύγους αγγίζει μόλις τα 14.000 ευρώ, να έχουνε κάνει αγορά  δύο αυτοκινήτων αξίας 20.000;;;

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ "ΚΟΥΚΙΑ" Κ.ΝΟΜΠΕΛΗ! 

Μήπως έχετε αναρτήσει κάτι λάθος; Μήπως έχει γίνει εκ παραδρομής κάτι λάθος; Μπορείτε να μας το εξηγήσετε; Γιατί όποιος εκθέτει τον ευατό του στα κοινά πρέπει να δίνει και απαντήσεις.

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ!!!

Εδώ μπορείτε να δείτε τα ακίνητα του ζεύγους Νόμπελη.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝΕ ΤΟ 2012


ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ 2011!!!  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ!



Τί έγινε εδώ;;; Πού "εξαφανίστηκαν"  τα ακίνητα; Γιατί δεν δηλωθήκανε; Μήπως τα ξεχάσατε κ.Νόμπελη; Καλό θα ήτανε να δώσετε μια απάντηση γιατί ο λαός που σας ψήφισε πρέπει να γνωρίζει...

ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ 2011 



Λοιπόν εδώ θα σας αφήσουμε να σκεφτείτε μόνοι σας .Δεν θα σας τα δίνουμε όλα στο πιάτο. Το ζεύγος έχει δηλωθέν εισόδημα  ούτε 13.000 ευρώ!
Αν το διαιρέσουμε διά 12 μήνες που έχει το έτος , άρα μιλάμε για 1100 το μήνα. Αν υπολογίσουμε κ.Νόμπελη ότι έχετε και ένα ενοίκιο να πληρώσετε αφού δεν υπάρχει ιδιόκτητο σπίτι στο Χαλάνδρι δεν μας λέτε και εμάς πώς τα βγάζετε εις πέρας;;;
Γιατί εμείς με αυτή τη λογική ούτε για μνημόσυνο δεν θα είχαμε χρήματα...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ 





Υ.Γ: Περιμένουμε  με ανυπομονησία την απάντησή σας. Πάντα με εκτίμηση φυσικά... 

EΡΩΤΗΣΗ 

Η ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ!
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ???








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου