Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

XAΛΑΝΔΡΙ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜERTANEWS!!!


Θυμάστε φίλοι μας αναγνώστες που πριν μερικές μέρες σας είχαμε παρουσιάσει ένα θέμα για το Χαλάνδρι με τίτλο "ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ";;; ( Δείτε εδώ)
Ε! Λοιπόν είχαμε απόλυτο δίκιο. Το άρθρο που είχε αναρτήσει το "Προφίλ της Πόλης" φωτογράφιζε ( άθελά του ή μή...εμάς δεν μας απασχολεί εσείς θα το κρίνετε...), ως διαταραγμένη προσωπικότητα, ( τον ονομάτιζε μάλιστα ψυχοπαθή) , έναν γνωστό Χαλανδραίο πολίτη, αδελφό τετραπληγικού που δίνει αγώνα κατά της διαφθοράς στην πόλη.
Εμείς είχαμε κάνει αρκετά σχόλια αφού πήραμε κομμάτι-κομμάτι το άρθρο και ζητούσαμε να μάθουμε πως και τί. Βέβαια εκτός από αυτό, είχαμε θέσει και άλλα ερωτήματα στον συντάκτη του άρθρου κ.Άρη Νόμπελη..
Όπως για παράδειγμα γιατί δεν έχει αναρτήσει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του όπως οφείλει , τί έκανε αυτός ως δημοτικός σύμβουλος, για το θέμα με την πλαστή σφραγίδα του ΚΕΠ, αφού τον τίμησαν με την ψήφο τους οι Χαλανδραίοι, για το ποιές κατηγορίες έπεσαν στο κενό αναφορικά με το δημοτικό συμβούλιο (παραθέσαμε επίσημο έγγραφο εισαγγελικής αρχής) και τέλος του επισημάναμε ότι είναι στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. 
Λοιπόν πριν λίγο το OmertaNews ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ απόλυτα. Καμία σχέση δεν είχανε αυτά που αναρτήθηκαν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που ο αδερφός του έπεσε θύμα απάτης από μεγάλη τοκογλυφική σπείρα με "έδρα" το Χαλάνδρι...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ:


Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη από το κείμενό μας για τη διάχυτη καχυποψία που έχει κατακλύσει την πόλη μας, με αποτέλεσμα όλοι να κατασκευάζουν τη δικιά τους θεωρία συνωμοσίας, και το blog μας άθελά του βρέθηκε να συμμετέχει σε μια κακόγουστη φάρσα: Με αφορμή τα τουλάχιστον υβριστικά και χυδαία σχόλια που κατέφθαναν σωρηδόν σε άσχετες αναρτήσεις μας, δημοσιεύσαμε κείμενο στο οποίο αναφερόμαστε σε πιθανό διαταραγμένο άτομο που κρυβόταν πίσω απ' όλα αυτά. Ορισμένα από τα στοιχεία που καταθέσαμε φαινόταν να παραπέμπουν σε συγκεκριμένο Χαλανδραίο, αδελφό τετραπληγικού, που έγινε γνωστός για τον αγώνα του κατά της διαφθοράς στην πόλη μας και αλλού. Κακώς το όνομά του συνδέθηκε με τα κακόβουλα σχόλια, αφού μάλιστα η μέχρι τώρα έρευνα που πραγματοποιούμε δείχνει σαφώς προς άλλη κατεύθυνση.
Για όσους ενδιαφέρονται για την αποκάλυψη του μυστήριου, ανώνυμου δράστη, σας ενημερώνουμε ότι αρκετές ενδείξεις οδηγούν σε πρόσωπο που παλιότερα είχε επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη του blog profiltispolis, Αρη Νόμπελη, και έδειχνε από... μίλια μακριά πως είναι ανισόρροπος, γιατί έλεγε ασυναρτησίες και κατέληξε σε ύβρεις και απειλές (!) χωρίς να προκληθεί από κανέναν.

Υ.Γ: ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!

1 σχόλιο:

  1. Ο Δήμος Χαλανδρίου αποτελείται από μια συμμορία λαμογιών ,απατεώνων διαπλεκόμενων που διαρκώς γεννάει σκάνδαλα. Κύριε Νόμπελη γιατί δε διαχωρίζεις τη θέση από αυτή τη συμμορία που είσαι τόσο τίμιος όσο διατέινεσαι αλλά ψηφίζεις όλες τις παράνομες αποφάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή