Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΛΑΝΔΡΙ- ΒΟΜΒΑ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ "ΜΑΧΑΙΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!


Βόμβα-μεγατόνων στην κοινωνία του Χαλανδρίου από την τοπική εφημερίδα HALANDRI PRESS, (Ιδιοκτησίας της εταιρίας FOROCUBE AE της οποίας πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος είναι ο κ.Ευστάθιος Ανδρεόπουλος, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Χαλανδρίου), με μεγάλο αφιέρωμα στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ της υπεξαίρεσης, όπως αποδεικνύεται, των 335.000ευρώ στο δήμο!
Αναφέρει όλο το ιστορικό της υπόθεσης και όχι μόνο αυτό, ΑΛΛΑ δίνει και ΟΝΟΜΑΤΑ!!! 

Ο πολιτικός μηχανικός του Δήμου που στους πίνακες ημερήσιων καταστάσεων εργασιών, επέβλεπε και υπέγραφε, σύμφωνα με τα έγγραφα που παραθέτει το HALANDRIPRESS, είναι ο κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΝΤΖΟΣ!!!

Είναι ο μηχανικός της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου που ελέγχει και υπογράφει όλες τις αδειοδοτήσεις των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Χαλάνδρι.

Είναι ο μηχανικός που σύμφωνα με την ανάκληση του εντάλματος του επιτρόπου, έχει συμπεριλάβει στις ημερήσιες καταστάσεις εργασιών ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ πινακίδες χωματουργικών μηχανημάτων……

Μεταξύ των άλλων επίσης αναφέρει ότι κύριο λόγο στην ανάθεση του έργου με τη συμμετοχή τους στις δημαρχιακές επιτροπές, στις οποίες οι αποφάσεις πάρθηκαν με πλήρη ομοφωνία, είχαν ο νύν δήμαρχος κ. Κουράσης, ο κ. Ευάγγελος Λέκκας, ο κ. Γεώργιος Θεοδώρου, ο κ. Αθανάσιος Κανατσούλης και η κ. Κονδυλία Καρατζά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ευστάθιος Ανδρεόπουλος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις είχε υποσχεθεί να πολεμήσει την διαφθορά στο Χαλάνδρι.

Ερώτημα μεγάλο προκαλεί γιατί ο κ. Ανδρεόπουλος κατήγγειλε την συγκεκριμένη υπόθεση 3 χρόνια μετά το σκάνδαλο και όχι άμεσα ως ώφειλε. Γιατί κ.Ανδρεόπουλε το καταγγέλετε ΤΩΡΑ? Δεν το γνωρίζατε δηλαδή? Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει??? Γιατί όχι πριν 3 χρόνια? Τί μεσολάβησε τώρα??? Αυτά είναι ερωτήματα που έχουν όλοι οι πολίτες με λίγο παραπάνω από το χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης κ.Ανδρεόπουλε!!!

Σήμερα ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, σε ποιες ενέργειες έχει προβεί;;;
Αυτό το ρωτάμε βέβαια,  γιατί  ότι ο πολιτικός μηχανικός εργάζεται στη τεχνική υπηρεσία του δήμου σε νευραλγική θέση.

Ο κ. Ανδρεόπουλος ο οποίος δηλώνει πολέμιος της διαφθοράς, μηπως θα έπρεπε να φροντίσει πρώτος από όλους όπως οφείλει να αναρτήσει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του στην ιστοσελίδα του Δήμου για το τρέχον έτος 2012, αλλά και για το προηγούμενο 2011 που έχει λησμονήσει? 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΕ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?

Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα πλέον δεν αρκεί να δηλώνει τίμια ΑΛΛΑ και να το αποδεικνύει.

Μετά από αυτό το δημοσίευμα περιμένουμε αντιδράσεις από τους αναφερόμενους προδικασθέντες στην έντυπη έκδοση του HALANDRI PRESS

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 





ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΔΕΙΤΕ! "ΔΩΡΕΑΝ" ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ!!!   ΝΙΚΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ


ΕΡΩΤΗΣΗ: Δωρεάν κ.Πράσσο??? Μπράβο σας! Αλλά έχουμε μια απορία: 

Δηλαδή βγάζει την εφημερίδα "τζάμπα"? Η ΕΣΗΕΑ και οι άλλοι επιτρέπουν δωρεάν παροχή εργασίας? Εμείς απλά ερωτήματα κάνουμε κ.Πράσσο... Τώρα σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που διανύουμε, υπάρχει το "ΔΩΡΕΑΝ" ή μήπως αποσκοπούμε σε κάτι άλλο?

ΠΗΓΗ: HALANDRI PRESS φύλλο 08

1 σχόλιο:

  1. Αναζητήστε τη διαπλοκή, αναζητήστε δημοτικο/η σύμβουλο που έχει αγορασει οικοπεδα σε δασική εκταση που καηκε απο εμπρηστές και επίσης στον καταυλισμό των τσιγγανων.....για να καταλαβαινετε τι συμβαινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή