Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η ΜΠΕΤΤΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ Ο LIVE ΘΗΛΑΣΜΟΣ!


Live θηλασμό από την σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα είχαν την «ευκαιρία» να παρακολουθήσουν όσοι θεατές βρέθηκαν μαζί της στην παιδική παράσταση Λιλιπούπολη στο Μέγαρο Μουσικής.

Την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν την συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ η σύζυγός του, Μπέττυ, παρακολουθούσε -μαζί με μια φίλη της- την παιδική παράσταση Λιλιπούπολη στο Μέγαρο Μουσικής. Όταν ο μικρός γιος της, τον οποίον είχε πάρει μαζί της, πείνασε η νεαρή μητέρα έβγαλε έξω το στήθος της και άρχισε να τον βυζαίνει.

Ένεκα του σχετικού ταμπού που υπάρχει ακόμη στην ελληνική κοινωνία (σε αντίθεση με το εξωτερικό) υπήρξε μια μερίδα θεατών που εξεπλάγη με το θέαμα. Μια έκπληξη που έγινε μεγαλύτερη -και γενικεύτηκε- όταν μαθεύτηκε ότι η τρυφερή μαμά δεν είναι άλλη από την σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, κάποιοι από τους θεατές φρόντισαν να βγάλουν μέσω κινητού και φωτογραφίες του θηλασμού. Οι οποίες έχουν αρχίσει να φτάνουν και σε δημοσιογραφικά γραφεία. Μέχρι τώρα κανείς δεν τις έχει δημοσιεύσει. Όπως και δεν θα έπρεπε καθώς πρόκειται για μια πολύ ανθρώπινη, τρυφερή και απολύτως ιδιωτική στιγμή.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΤΤΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Η φράση «πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του ζεύγους Τσίπρα. Η Περιστέρα Μπαζιάνα ή Μπέττυ όπως τη φωνάζει χαϊδευτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να θεωρείται μία γυναίκα χαμηλών τόνων που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και την κοσμική ζωή, εντούτοις είναι ο άνθρωπος που εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και τον στηρίζει σε κάθε του πολιτικό βήμα.
Γεννημένη στην Καρδίτσα από οικογένεια βιοπαλαιστών, η 38χρονη Μπέτυ από την εφηβική της ήδη ηλικία πρωτοστατούσε στους κοινωνικούς αγώνες και ένωνε συνεχώς τη φωνή της με άλλους ομοϊδεάτες της στις πορείες που «κατέβαινε», προκειμένου να αλλάξουν τα κακώς κείμενα της τότε εποχής. Πνεύμα ανήσυχο, υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλος της ΚΝΕ και είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Με τον νυν σύντροφό της Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν στα μαθητικά έδρανα και κανείς από τους δυο τους δεν φανταζόταν πως ο εφηβικός τους έρωτας θα κατέληγε μερικά χρόνια αργότερα στη συμβίωση και τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Η πρώτη τους επαφή έγινε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και έκτοτε παραμένουν μαζί, ενωμένοι και ερωτευμένοι. Άνθρωποι από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν πως η Μπέτυ είναι η γυναίκα που εμπνέει τον Αλέξη Τσίπρα, του δίνει δύναμη να συνεχίσει τους πολιτικούς του αγώνες και τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές.

Στις μεγάλες μαθητικές καταλήψεις του 90 - 91 αγωνίζονταν μαζί και ο έρωτάς τους φούντωνε μέρα με τη μέρα, μάχη με τη μάχη. Αν και δεν έχουν ενωθεί μέχρι στιγμής με τα ιερά δεσμά του γάμου, καθώς και οι δυο δηλώνουν κατά του συγκεκριμένου θεσμού, έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και τα τελευταία 17 χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα η Μπέτυ Μπαζιάνα σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι τους. (έχουν ήδη έναν γιο ηλικίας 2,5 ετών, τον μικρό Παύλο).

Για τον νεαρότερο πολιτικό αρχηγό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, η οικογένειά του είναι η δυναμή του, το δικό του επιστέγασμα ευτυχίας. Και η Μπέτυ είναι πάντα εκεί για τον 38χρονο Αλέξη Τσίπρα, μία ήρεμη δύναμη στο πλευρό του.

Όσοι γνωρίζουν καλά τη σύζυγο Τσίπρα, κάνουν λόγο για μία κοπέλα που ποτέ δεν έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια με τη συμπεριφορά της. Ζει μια ήρεμη φυσιολογική ζωή δίπλα στον άνδρα των μαθητικών της χρόνων και σχεδόν απεχθάνεται τη δημοσιότητα. Ακολουθεί κατά καιρούς τον σύντροφό της στις πολιτικές του υποχρεώσεις αλλά πάντα φροντίζει να περνά απαρατήρητη από τους δημοσιογράφους που τη χαρακτηρίζουν ως μία σύγχρονη "πιστή Πηνελόπη".

Aν και ο ελεύθερος χρόνος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι ελάχιστος, εντούτοις οι δυο τους απολαμβάνουν να περπατούν αλλά και να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις. Κοινό σημείο αναφοράς τους ο τρόπος ντυσίματος. Αμφότεροι απεχθάνονται το λεγόμενο κυριλέ ντύσιμο, προτιμούν το πιο sportive και όσο το δυνατόν λιγότερο εκκεντρικό. Εν έτει 1987 γνωρίστηκαν, εν έτη 2012 έχουν γίνει ήδη γονείς και έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν έχει καμία σχέση κατά γενική ομολογία με άλλες κυρίες πολιτικών αρχηγών που αρέσκονται στον ακριβό τρόπο ζωής, τα σινιέ συνολάκια και το μόνιμο βλέμμα υπεροχής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου