Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

XAΛΑΝΔΡΙ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΑΡΑ!!!





ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;;

Χαμός απ ότι φαίνεται γίνεται στο Δήμο Χαλανδρίου αφού ο ένας προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στον άλλο. Μέσα από το OmertaNewsgr σας έχουμε ουκ ολίγες φορές αναφέρει το "πάρτυ" που γίνεται στον συγκεκριμένο Δήμο. Και τα καλύτερα δεν τα έχετε δει ακόμη. Προφανώς οι κόντρες και οι εσωτερικές διαμάχες έχουν φτάσει πλέον στο αποκορύφωμα και η μπάλα έχει χαθεί.

Αναδημοσιευουμε το κείμενο απο το parapolitika.gr! 

"Προβλήματα φαίνεται πως έχουν προκύψει για την τωρινή δημοτική αρχή στο Δήμο Χαλανδρίου. Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, o εν ενεργεία Δήμαρχος μπορεί να είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων αλλά φαίνεται να τα καταφέρνει αρκετά καλά αφού έχει κρατήσει τον δήμο σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο σε μία τόσο δύσκολη περίοδο.

Την επιτυχία αυτή δεν φαίνεται οτι συμμερίζονται ορισμένοι από τους δημοτικούς του συμβούλους. Στο Χαλάνδρι συζητιέται έντονα οτι συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ο οποίος είχε βγει αρκετά ψηλά στις εκλογές και δεν πήρε θέση αντιδημάρχου σε καμία από τις δύο δημοτικές θητείες βάζει τρικλοποδιές στον σημερινό δήμαρχο έχοντας με το μέρος του μία ομάδα δημοτικών συμβούλων της τάξης των 5 ατόμων. Ο συγκεκριμένος ωστόσο δεν μπορεί να διεκδικήσει τη δημαρχία αφού πρόκεται για ένα κορεσμένο πρόσωπο οπότε η στάση του δημιουργεί ερωτηματικά..."

ΣΧΟΛΙΟ OMERTANEWSGR: Μετά απ όλα αυτά που σας έχουμε δημοσιεύσει ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.! Αρχίσαμε μάλλον τα επικοινωνιακά τρικ. Αλλά δεν μασάμε!!!  Τα καλύτερα έρχονται. Δεν σας έχουμε αποκαλύψει ούτε τα μισά! ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ! ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου