Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗ ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ!(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ!)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου πάντρεψε χθες στο Λονδίνο τη μοναχοκόρη της Καρολίνα με τον επί 10 χρόνια αγαπημένο της, τον επιχειρηματία Βασίλη Αμβροσίου.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ορθόδοξο Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου, σε μια σεμνή τελετή και σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η Καρολίνα Αγγελοπούλου, εμφανώς συγκινημένη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας συνοδευόμενη από τον Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν και την ανέθρεψαν.


Η είδηση παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό για 15 και πλέον ημέρες, αφού οι πρωταγωνιστές, η Καρολίνα και ο Βασίλης, θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις κοσμικές συνάξεις και την περιττή δημοσιότητα.

Παρόμοια εντολή, να μη διαρρεύσει η είδηση, είχε δώσει η Γιάννα Αγγελοπούλου και στους λίγους στενούς συνεργάτες της που τη συνόδευσαν στη βρετανική πρωτεύουσα, προκειμένου να βοηθήσουν στις πρακτικές λεπτομέρειες του μυστηρίου.

Λίγοι ήταν, άλλωστε, και οι καλεσμένοι στον γάμο - κυρίως στενοί συγγενείς και φίλοι των νεόνυμφων. Μεταξύ αυτών, η κυρία Μαρίκα Δασκαλάκη, μητέρα της Γιάννας και γιαγιά της Καρολίνας, τα αδέλφια της Καρολίνας, ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης, καθώς και η Ελένη Δασκαλάκη, αδελφή της Γιάννας.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου