Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ…ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΙΒΑΡΗ-ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ



Η Νέα Δημοκρατία ευελπιστεί ότι μπορεί να κερδίσει κάποιους μεγάλους Δήμους στην Αττική στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, προκειμένου να εξασφαλίσει πολιτικές εντυπώσεις. Μεταξύ αυτών είναι και ο...Δήμος Γλυφάδας που στις προηγούμενες εκλογές του 2010, ο νυν υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τον έχασε στο «τσακ» από τον Κώστα Κόκκορη.

Αυτή τη φορά επέλεξε τον Ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο την ΟΝΝΕΔ Γιώργο Παπανικολάου να αναμετρηθεί με τον Δήμαρχο Κόκκορη που κατά κοινή ομολογία η θητεία του αξιολογείται ως αποτυχημένη.
Όλος ο μηχανισμός της Συγγρού έχει κινητοποιηθεί για να συνδράμει την προεκλογική προσπάθεια του φέρελπι Παπανικολάου, που όμως δεν «τραβάει» με τίποτα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η επιλογή Παπανικολάου έχει «νεκραναστήσει» τις ελπίδες για επανεκλογή του Κόκκορη, που τυγχάνει και ’’κολλητός’’ του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.
Οι φόβοι για εκλογικό καταποντισμό του εκ Βρυξελλών Παπανικολάου και της Ν.Δ. στη Γλυφάδα ενισχύονται και από την αυτόνομη κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του γνωστού Ιατρού Στέλιου Δίβαρη που διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία και διεισδυτικότητα στη τοπική κοινωνία.
Φημολογείται έντονα ότι ο Δίβαρης έχει συμπράξει και με τον γνωστό Ποινικολόγο Παύλο Σαράκη που διεκδικούσε το «χρίσμα» του υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας μέχρι την ανάληψη της υπεράσπισης των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που επέφερε τη διαγραφή του από τη Ν.Δ. Εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες για συνεργασία Δίβαρη – Σαράκη, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο εκλεκτός της Ν.Δ. δεν πρόκειται να ’’περάσει’’ ούτε καν στο β’ γύρο των εκλογών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εκλογικά σχέδια της Συγγρού.

fimotro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου