Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΔΙΒΑΡΗΣ: " ΝΤΡΟΠΗ - O ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK O YΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

"Με έκπληξη, η οποία μας προξένησε ντροπή, διαβάσαμε το Δελτίο Τύπου με Αρ. Πρωτ. 1195, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Γλυφάδας, για την συνεργασία του Δήμου με τον Όμιλο Παπαθεoχάρη και αφορά τους ενδεείς και ευπαθείς ομάδες.

Η είδηση αφορά, δωρεάν διασκέδαση σε νυχτερινά μαγαζιά.
Καταγγέλλουμε την προσπάθεια προεκλογικής χειραγώγησης ως γελοία, ανακόλουθη με κάθε αίσθηση ήθους η οποία πρέπει να διέπει ένα δημόσιο φορέα. Η σοβαρότητα του φαινομένου των ανέργων, των ανασφάλιστων και των διαρκώς αυξανόμενων ενδεών, λόγω των οικονομικών συνθηκών της χώρας, δεν μπορεί να αποτελεί προεκλογικό τερτίπι στα χέρια οποιωνδήποτε ανεκδιήγητων.
Η συνδιοίκηση ΛΑΝΔΡΑΚΗ- ΚΟΚΚΟΡΗ , οδηγεί μια βαλλόμενη και κοινωνικά ευαίσθητη ομάδα στον εξευτελισμό. 

ΝΤΡΟΠΗ.
Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια τέτοια, που στερείται σοβαρότητας. Δεν ιεραρχούνται οι πραγματικές ανάγκες του κόσμου και αποτελεί μια ακόμη φορά είδηση για γελοιοποίηση της Γλυφάδας στο πανελλήνιο. Τέτοιου είδους προεκλογική συμπεριφορά είναι αρρωστημένη, την καταγγέλλουμε και διαμαρτυρόμαστε για αυτήν εντόνως.
Κύριε Κόκκορη, εξακολουθείτε να υπηρετείτε τον θεσμό του Δημάρχου της Γλυφάδας .δεν έχετε κανένα δικαίωμα, τόσο εσείς, όσο και η κουστωδία σας να συμπεριφέρεστε ως περιοδεύων θίασος, ο οποίος κάνει τα πάντα να μαζέψει τον κόσμο στην απογευματινή του παράσταση.
Κατανοούμε τόσο τον πολιτικό σας φόβο, όσο και την ανάγκη σας να ψηφοθηρήσετε με κάθε τρόπο. Όμως, δεν σας επιτρέπουμε να χρησιμοποιείτε για τον σκοπό σας τον Δήμο Γλυφάδας. Μπορείτε κάλλιστα, τέτοιου είδους ενέργειες να τις κάνετε , κάτω από την σκέπη της παράταξης σας και όποιος θέλει να τις ακολουθήσει.
Σας καλούμε δημοσίως να μας διευκρινίσετε τις πηγές των εσόδων για τα έξοδα μεταφοράς και τα έξοδα συμμετοχής.
Αν επικαλεστείτε δωρεά, σας θυμίζουμε δε, ότι έχετε δηλώσει κατά επανάληψη αδυναμία να μεταφέρετε μαθητές, σε αιτήσεις συλλόγων γονέων και καλό θα ήταν οι δωροθέτες σας, να χρησιμοποιηθούν για αυτό τον σκοπό, που είναι ουσιαστικότερος για τον Δήμο Γλυφάδας και τους δημότες του.
Παρακολουθούμε στενά το θέμα, το οποίο θεωρούμε ως μείζονος σημασίας και προσβολή της νοημοσύνης μας
Ο Δήμος Γλυφάδας, δεν είναι δικός σας, είναι όλων μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου