Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Α.ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ: "ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΒΑΡΗ" - "ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ"


"Χαίρομαι που το πρόσωπό μου βρίσκει ανταπόκριση. Κάνουμε μια προσπάθεια να σπάσουμε το κατεστημένο και να δείξουμε στον Έλληνα, ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος" τόνισε μεταξύ άλλων στην αρχή του χαιρετισμού της ομιλίας του στην πολιτική εκδήλωση της "Δημιουργικής Διαδρομής" του Στέλιου Δίβαρη στο δήμο Γλυφάδας ο δημοσιογράφος Αντώνης Μυλωνάκης.

Να σημειώσουμε πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος για να χαιρετίσει την εκδήλωση από τον υπ.Δήμαρχο Στέλιο Δίβαρη και τον γνωστό Ποινικολόγο και υπ.δημοτικό σύμβουλο, Παύλο Σαράκη.

Με τον Παύλο Σαράκη διατηρούν μάλιστα άριστες φιλικές σχέσεις.

Και πρόσθεσε:


"Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί που θα δώσουμε την ψήφο μας. Να σταματήσει πλέον η διαφθορά και όλα τα αλισβερίσια...Τα ψέμματα τα είδαμε, τα παραμύθια τα ακούσαμε..."

Και κλείνοντας τόνισε:

"Την πιστεύω την υποψηφιότητα του Στέλιου Δίβαρη γι αυτό και ήρθα. Μαζί με τον άριστο Ποινικολόγο τον Παύλο Σαράκη - αλλά και με τους υπόλοιπους - που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα, θα κάνουν καλή και σωστή δουλειά στο δήμο της Γλυφάδας"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΕ "ΑΕΡΑ" Ο ΔΙΒΑΡΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ! ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ "ΠΥΡΕΤΟΣ" - ΗΧΗΡΗ "ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ! (ΦΩΤΟΡΕΠΌΡΤΑΖ)

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΒΑΡΗΣ: "Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου