Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΒΑΡΗ – ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)





Η προεκλογική μάχη στη Γλυφάδα έχει εισέλθει στην τελική της ευθεία. Είναι η πόλη που οι δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις έχουν πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Συγκρούονται προβεβλημένα πρόσωπα, μηχανισμοί αλλά και ισχυρά συμφέροντα.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τον τελικό νικητή των εκλογών. Απόδειξη η πρόσφατη προεκλογική συγκέντρωση (Κυριακή 11/5) του ακομμάτιστου και αντισυστημικού συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου και Ιατρού Στέλιου Δίβαρη. Η δημοτική του παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» θεωρείται «αουτσάιντερ» των εκλογών. Παρ’ όλα αυτά πραγματοποίησε τη μέχρι τώρα μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση σε όγκο και σε παλμό, απ ‘ όλους (8) τους συνδυασμούς.

Ο γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης που συμμετέχει στον συνδυασμό ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ομιλία του «ξεσήκωσε» τους εκατοντάδες Γλυφαδιώτες/-ισσες, που προσήλθαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Αποθεώθηκε στην κυριολεξία από τον κόσμο, γεγονός που σημαίνει ότι στο πρόσωπό του αναγνωρίζουν και επικροτούν την ασυμβίβαστη στάση του απέναντι στην διαπλεκόμενη πολιτική και δικαστική εξουσία. Είναι από τα νέα πολιτικά πρόσωπα με επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα, που έχει άποψη και τεκμηριωμένο λόγο. Είναι βέβαιον ότι θα πρωταγωνιστήσει στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις στο χώρο της πατριωτικής κεντροδεξιάς παράταξης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Δίβαρης στην ομιλία του απηύθυνε κάλεσμα νίκης στους πολίτες της Γλυφάδας. «Στις 18 Μαΐου, γυρίζουμε σελίδα στη Γλυφάδα, τερματίζουμε την κομματική κηδεμονία των αποτυχημένων και αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα, με καθαρά χέρια και με το βλέμμα στο μέλλον της πόλης μας», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων δημοτών.

                                             Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:





ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου