Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

TO "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" TOYΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΡΟΜΠΑ! ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ!


Η χειρότερη μορφή ενημέρωσης και η πιο επικίνδυνη είναι η νόθα, η ψεύτικη ενημέρωση κι όχι η ελλειπής. Η παραπληροφόρηση.

Όταν αυτή συνδυάζεται με “παπαγάλους” των κρατικών υπηρεσιών, τότε η επικίνδυνη ενημέρωση γίνεται εγκληματική.

Ένας τελειωμένος της διαδικτυακής ενημέρωσης-που έχει γίνει τελικά αξιολύπητος και περίγελος στα μάτια των αναγνωστών-μοχλός περαιτέρω υποβάθμισης της αξιοπιστίας της ίδιας της ιντερνετικής ανάγνωσης, συμπαρέσυρε όλους τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα μέσα σε ένα λεπτό όλοι τώρα να έχουν γίνει ρεζίλι των σκυλιών. 
Η αστυνομία-ευτυχώς για όλους-λειτούργησε πιο ψύχραιμα από όλους. Και βγήκε κερδισμένη στις εντυπώσεις και στην ουσία. Ενώ το σύνολο του διαδικτύου-πλην του ΜΑΚΕΛΕΙΟ-έφαγε φόλα. Μεγάλες ιστοσελίδες, τεραστίου κόστους λειτουργίας, έπεσαν έξω. Ηττήθηκαν. Αλλά ποιος θυμάται μερικές ώρες αργότερα, τι έγινε λίγες ώρες πριν. Λεπτομέρειες…

Το Σάββατο το απόγευμα, αναρτήθηκε σκίτσο που έφτιαξε και επεξεργάστηκε η ασφάλεια, δήθεν του Αλβανού μακελάρη. Οι “παπαγάλοι” το βούτηξαν-με διαρροές που μας βάζουν σε σκέψεις- και μετά το έκαναν φωτογραφία: Αυτός είναι ο Αλβανός και μπούρδες. Αυτός όμως που έδειχαν δεν ήταν ο Αλβανός αλλά ένας μαιμού Αλβανός που τον κατασκεύσαν τα μηχανήματα και ο σκιτσογράφος μέσα από τον υπολογιστή.

Περιμέναμε, διασταύρωσαμε από τρείς πηγές και αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ φωτογραφία.

Η αστυνομία, επιβεβαίωσε την είδηση.

Άλλη φορά να προσέχουν. Και μάλιστα να αντιληφθούν ότι όσα κάποιοι προσφέρουν δεν είναι πάντα δώρα.

Και το κοινό παραπλανήθηκε αναζητώντας ένα “ρομπότ” που δεν υπήρχε και η αξιοπιστία της διαδικτυακής ενημέρωσης μειώθηκε για μια ακόμα φορά από άπλυτους και βλάκες.

Eκτός εαν μας πείσουν με στοιχεία ότι η ΨΕΥΤΙΚΗ φωτο που δημοσίευσαν είναι του Μακελάρη στα νιάτα του ή του δίδυμου αδερφού του.

Αλλά με στοιχεία.

Παπαγάλοι οικτρής φάρας . Και ρουφιάνοι και δημοσιογράφοι και παρακρατικοί που βρωμοκοπάνε…

Σ.Χ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “MAKELEIO.GR” : Aυτή ειναι η πραγματική φωτογραφία του Αλβανού ΜΑΚΕΛΑΡΗ όπως ήταν τη νύχτα που γάζωσε το μπαρ. Δίνονται τα στοιχεία του στη δημοσιότητα
Δημοσιεύθηκε: 25/11/2014 12:47

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου