Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ: "ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ. ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ Π@@Τ@Ν@Σ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!" (ΒΙΝΤΕΟ)



"Σε πολύ θερμό κλίμα και παρουσία διακοσίων και πλέον Ελλήνων Εθνικιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα η ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στον Κάλαμο Ωρωπού.



Ας σημειωθεί ότι η κοινότητα έχει περίπου δύο χιλιάδες κατοίκους αυτή την εποχή, άρα γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο ραγδαία είναι η άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου, ιδίως στις λαϊκές περιοχές της Αττικής. Η αίθουσα που μας φιλοξένησε στην κεντρική πλατεία του Καλάμου δεν χώρεσε όλους τους φίλους και τους συναγωνιστές.



Για αρκετή ώρα μάλιστα οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο, ενώ πολλοί περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν πέριξ του χώρου για να ακούσουν την ομιλία από τα μεγάφωνα. Έντονη η παρουσία της νεολαίας, καθώς παιδιά όλων των ηλικιών συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον στην εκδήλωση.



Η διοργάνωση της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και του πυρήνα Καλάμου Ωρωπού ήταν άψογη. Χαιρετισμό εκ μέρους των Εθνικιστών της περιοχής απηύθυνε ο συναγωνιστής Κυβρικοσαίος Αντώνης. Στο τέλος της εκδήλωσης ψάλλαμε όλοι μαζί με μία φωνή τον Εθνικό μας Ύμνο" τονίζει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

.

Περισσότερες φωτογραφίες




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου