Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

AΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ! ΟΙ... "ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ" ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Σας το είχαμε υποσχεθεί και σας το παρουσιάζουμε...

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΑ "ΣΠΑΕΙ" ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!! ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Αδερφοί Μιχαλόπουλοι.

Τα θεοσεβούμενα αδέρφια της εφημερίδας "Ελεύθερης Ώρας", που μεταχειρίζονται για το κέρδος τα θαύματα Αγίων, αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους.

Οι ίδιοι, πουλώντας το γνωστό παραμύθι της οικονομικής κρίσης, απολαμβάνουν χλιδάτη ζωή, σκορπώντας τα λεφτά από τη μη καταβολή αποζημιώσεων, επιδομάτων και μισθών εργαζομένων τους στα... μπουζούκια.

Ο μικρός από τα αδέρφια, ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, (φωτο) στο τραπέζι να χορεύει, με τον αδερφό του (αριστερά κάτω στην φωτογραφία), να τον χειροκροτεί. Και οι εργαζόμενοι στην πείνα.

Παρά την οικονομική κρίση που επικαλούνται, μόλις πρόσφατα μετακόμισαν σε νέα γραφεία στα Νότια Προάστια, απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα της θάλασσας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "OmertaNews", η ευκολία που πετούν στο δρόμο συνεργάτες, ακόμα και κουμπάρους, παραβιάζοντας συμφωνίες είναι το ίδιο εύκολη όσο όταν πετούν ο ένας στον άλλο τα γαρύφαλλα.

Αγαπημένα αδέρφια που τα μοιράζονται ΟΛΑ. Ακόμα και τα πολύ προσωπικά τους... συναισθήματα. ΟΛΑ, εκτός από τον πόνο των ανθρώπων που χρωστούν.

Ακόμα και στην Καλαμάτα έχει φτάσει η φήμη τους. Ταβερνιάρης της περιοχής, για κάποιο διάστημα εμφανιζόταν ως διαχειριστής της εφημερίδας, γεγονός που θορύβησε πολλούς, ακόμα και τους κουμπάρους τους στην περιοχή.

Κατά καιρούς έχουν φιλοξενήσει στα γραφεία τους, και το "σωτήρα" της χώρας, Αρτέμη Σώρρα, τον οποίο έκαναν εξώφυλλο παραπάνω από μία φορά. 

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου