Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ!


Συνεχίζουν να προκαλούν και να τρομοκρατούν τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, οι κατσαπλιάδες της «Μεγάλης Αλβανίας» – εφόσον δεν βλέπουν καμμία αντίδραση από τους ψόφιους των Αθηνών!

Έτσι, παρακρατικοί συμμορίτες του «Κινήματος για Ενωμένη Αλβανία», εισήλθαν στο ελληνικό χωριό Δρόπολη της Βορείου Ηπείρου και κατέβασαν την ελληνική σημαία που κυμάτιζε δίπλα σε παρεκκλήσι και στη συνέχεια την έσκισαν, ανεβάζοντας το «κατόρθωμά» τους στην ιστοσελίδα τους.

Μάλιστα, ο αρχισυμμορίτης Ταχίρ Βελίου δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη στην επίσημη ιστοσελίδα του LBSh – δείγμα ότι δεν φοβάται κανέναν «νόμο», επειδή πρόκειται για παρακρατικό: «Εφόσον οι αυτόχθονες αλβανοί στην Τσαμουριά δεν έχουν δικαίωμα να διδαχθούν και να μιλάνε την μητρική τους γλώσσα και μάλιστα συλλαμβάνουν κρατικούς υπαλλήλους με την δικαιολογία πως μοιράζουν αλφαβητάρια στην αλβανική γλώσσα , όταν στους αλβανούς τους αρνούνται τα στοιχειώδες ανθρώπινα δικαιώματα, όταν συνεχίζεται ο επαναπατρισμός του αλβανικού πληθυσμού στην Τσαμουριά, όταν στην Τσαμουριά δεν βρίσκεις ούτε μία ταμπέλα γραμμένη στα Αλβανικά για να μην μιλήσουμε για αλβανική σημαία, είναι απαράδεκτο η ελληνική σημαία να κυματίζει στα όρια της Αλβανικής Δημοκρατίας».
Και βέβαια, βρίσκουν και τα κάνουν οι κατσαπλιάδες! Αν υπήρχε Εθνική Κυβέρνηση στην Ελλάδα και σε κάθε πρόκληση τους έστελνε «πακέτο» μερικές δεκάδες χιλιάδες από τους Αλβανούς λαθρομετανάστες που κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα, θα τολμούσαν να τα κάνουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου