Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

EIΔΗΣΗ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! 52ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΖΥΓΙΚΟ ΚΑΥΓΑ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ!


H είδηση που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ είναι ανατριχιαστική: 52χρονος πατέρας στην Κρήτη εκφενδόνισε το κινητό για να χτυπήσει τη σύζυγό του με την οποία καυγάδιζε και σκότωσε το μωρό τους που κρατούσε εκείνη στην αγκαλιά της!

Το βρέφος, μόλις 6 μηνών, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Σητείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν ένας 52χρονος λογομάχησε με την 30χρονη σύζυγό του και της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο όμως χτύπησε θανάσιμα το βρέφος που βρισκόταν στην αγκαλιά της.
Άμεσα το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωρό.

Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του σήμερα το πρωί, καθώς έφερε κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για κακοποίηση του βρέφους.
Οι αρχές εξετάζουν τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ της Τετάρτης ενώ ο 52χρονος πατέρας κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η γυναίκα είναι στον ιατροδικαστή και εξετάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου