Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ! ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΚΗ! 7.500 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΕΙ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΙ"! ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΖΕΤΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ! ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Σε ειδική εκδήλωση στο δημαρχείο κηρύχθηκε επίτιμος δημότης

Στον Αλμυρό  βρίσκεται σήμερα, Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση της δημοτικής αρχής Αλμυρού και παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 136ης επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο κ. Παυλόπουλος αφίχθει στις 10 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου του Δημητρίου, όπου τελέστηκε δοξολογία και έγινε εκφώνηση πανηγυρικού από την εντεταλμένη σύμβουλο σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού Μαρία Σταυραντώνη.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφτηκε τον χώρο του Ηρώου, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες, και στις 10.40 κατέθεσε στεφάνι. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε την παρέλαση τμημάτων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και παραδοσιακών συγκροτημάτων με τοπικές ενδυμασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στις 11.15 το πρωί. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το δημαρχείο Αλμυρού, όπου σε ειδική τελετή κηρύχθηκε επίτιμος δημότης. 
Η δημοτική αρχή Αλμυρού θα τον ξεναγήσει ακολούθως στο Μουσείο Αλμυρού και στο μοναστήρι της Παναγιάς Ξενιάς και θα του παραθέσει δεξίωση στο Κουρί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και έγκυρες πληροφορίες του "OmertaNews" μαζεύτηκε πλήθος κόσμου στην παρέλαση και στην κατάθεση στεφάνων για να τιμήσουν τον Πάκη με την ωραία οδοντοστοιχία. Μαζεύτηκαν όλα τα παπούδια και οι γριές να τον συγχαρούν για το "πολύτιμο" έργο του. Μα είναι δυνατον; Λαός ακατέργαστος! "Τιμή μας κυρίε Παυλόπουλε που ήρθατε στην πόλη μας!" φώναζαν χαρακτηριστικά μερικοί από τους δημότες του Αλμυρού. Αυτό είναι που λέμε " εδώ ο κόσμος καίγεται και το νινί χτενίζεται..." Μετά μην κλαίγεστε για τις συντάξεις!
 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα δοθεί πολυτελές γεύμα στον Πάκη στο δάσος "Κουρί" αξίας 7.500 ευρώ!!! Τι θα περιδρομιάσει πια ο πρόεδρος; Πλήρωνε λαέ και τίμησέ τον κιόλας! Επίτιμος δημότης και η ζωή συνεχίζεται... Με τις υγείες σας!
















 Σε πρώτο πλάνο και δίπλα - δίπλα η Ζέττα Μακρή με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη 

ΛΟΓΙΑ - ΛΟΓΙΑ - ΛΟΓΙΑ! ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ!

Το μήνυμα ότι «δεν υποχωρούμε, δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και πιέσεις» έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε όσους «ακολουθούν ανιστόρητες τακτικές σχετικά με τα σύνορα και το Διεθνές Δίκαιο», με δηλώσεις του μετά την παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης του Αλμυρού. Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ανακηρύχτηκε σε επίτιμο δημότη Αλμυρού, επισήμανε για μία ακόμη φορά πως τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά σύνορα.

«Τιμούμε σήμερα με τη δέουσα λαμπρότητα αυτή την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης του Αλμυρού από τον τουρκικό ζυγό στις 17 Αυγούστου του 1881. Τότε τα σύνορα της Ελλάδα άρχισαν να επεκτείνονται, για να φτάσει μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους η Ελλάδα να έχει τα σύνορα τα οποία υπάρχουν σήμερα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Με την ευκαιρία αυτή», υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος, «διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση: όχι μόνο υπάρχουν σύνορα της Ελλάδας, αλλά τα σύνορα αυτά είναι επαρκώς καθορισμένα από το Διεθνές Δίκαιο. Είναι σύνορα και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είμαστε αποφασισμένοι και ανυποχώρητοι να τα υπερασπιστούμε και εν ονόματι της Ιστορίας μας, αλλά και εν ονόματι της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Ας το σκεφτούν λοιπόν εκείνοι οι οποίοι κάνουν ανιστόρητες δηλώσεις και ακολουθούν ανιστόρητες τακτικές σχετικά με τα σύνορα και το Διεθνές Δίκαιο. Και όσο συνεχίζουν αυτή την τακτική, να το γνωρίζουν ότι απομονώνονται και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη διεθνή κοινότητα. Σε ό,τι αφορά εμάς τους Έλληνες, τα παρακολουθούμε αυτά, αλλά τους απαντούμε: Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και πιέσεις, και κυρίως ξέρουμε καλά να υπερασπιζόμαστε την Ιστορία μας», κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Προκόπης Παυλόπουλος γεννήθηκε το 1950 στην Καλαμάτα. Στην πόλη αυτή τελείωσε το Λύκειο και ως πρωτοετής της Νομικής ήλθε στην Αθήνα το 1968. Κάπως έτσι ξεκινάει το βιογραφικό του νεοεκλεγείσα Προέδρου της Δημοκρατίας, το οποίο ωστόσο λίγο απασχολεί τους πολίτες αυτής της χώρας, που δεν ξεχνούν το «μαύρο», όπως του καταλογίζεται, πολιτικό παρελθόν του.

Ο καθηγητής Νομικής Προκόπης Παυλόπουλος, ήταν ένας από τους πιο καλοντυμένους πανεπιστημιακούς που μάγευε τους φοιτητές του κατά την διάρκεια των παραδόσεων. Διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα (1989-1990), διευθυντής του Νομικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή (1990-1995), εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ (1995-1997), κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ (2000-2004), υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (2004-2007) και υπουργός Εσωτερικών (2007-2009).

Για πολλούς όμως παραμένει ο άνθρωπος που διόρισε όλη τη χώρα στο δημόσιο, που εισηγήθηκε το νόμο περί ευθύνης υπουργών, που πριν δώσει τη συνέντευξη στην ΕΡΤ για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και το κάψιμο της Αθήνας το 2008, χωρίς να ξέρει πως τον παίρνουν οι κάμερες χασκογελούσε και μόλις άκουσε το «πάμε» του σκηνοθέτη, πήρε δραματικό ύφος σε μισό δεύτερο.

Siemens : Η μεγάλη πληγή της Ελλάδας


Στις 23/7/1992 ο ΟΤΕ προκηρύσσει διαγωνισμό για τον εκσυγχρονισμό του, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. Συμμετέχουν Siemens (Τηλεβιομηχανική), Intracom, Alcatel, Northern Telecom και ΑΤ&Τ. Νικητές στο τέλος ήταν φυσικά η Ζήμενς και η Ιντρακόμ. Μεταξύ εκείνων που βοήθησαν τότε την Ζήμενς και την Ιντρακόμ ήταν και ο Προκόπης Παυλόπουλος. Τον Φεβρουάριο του 1993, σε μια κρίσιμη φάση του διαγωνισμού, με την ιδιότητα του καθηγητή της Νομικής Σχολής συνέταξε γνωμοδότηση που χρησιμοποιήθηκε από την Ζήμενς και την Ιντρακόμ υπέρ των επιχειρημάτων τους. Μια γνωμοδότηση που η Ζήμενς βρήκε ιδιαίτερα χρήσιμη.

Το αυθαίρετο του Λάτση


Μαζί με την Βάσω Παπανδρέου νομιμοποιεί το αυθαίρετο του Λάτση «ΤΗΕ ΜΑLL».

Διόρισε 865.000 «γαλάζια παιδιά»


Ως βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή 2004 – 2009, ο Προκόπης Παυλόπουλος κατηγορήθηκε ότι διόρισε στο Δημόσιο χιλιάδες «γαλάζια παιδιά», παρακάμπτοντας και απαξιώνοντας το ΑΣΕΠ με τεχνάσματα όπως η προφορική συνέντευξη, που ονομάστηκε «γαλάζια συνέντευξη», επιβαρύνοντας έτσι το κράτος και συμβάλλοντας στην οικονομική κρίση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ο Παυλόπουλος ήταν υπεύθυνος για 865.000 διορισμούς στο Δημόσιο (μόνιμων και συμβασιούχων), μεταξύ των οποίων οι 170.000 ήταν μόνιμοι και αορίστου χρόνου, δηλαδή μέχρι σήμερα το κράτος υποχρεούται να τους πληρώνει.

«Ευχαριστώ τους λαθρομετανάστες»


Από την μεριά της Δεξιάς, κατηγορήθηκε για πρωτοφανή αδιαφορία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που γιγαντώθηκε επί των ημερών του. Μάλιστα είχε δημόσια αναφέρει ότι ευχαριστεί τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την χώρα μας για να ζήσουν μαζί μας.

«Τον έπιασαν καβάλα και του έσπασαν τα σαγόνια»

Είναι στις αρχές της θητείας του ως Υπουργός Εσωτερικών με την κυβέρνηση Καραμανλή, όταν συλλαμβάνεται «καβάλα» με την συνεργάτιδά του, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. «Ο σύζυγος της γυναίκας, ανοίγει την πόρτα και την αντικρίζει με τον Προκόπη Παυλόπουλο σε ερωτικές περιπτύξεις. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του, τον κάνει τόπι στο ξύλο», αναφέρει ο καταγγέλλων. «Ύστερα διορίζει τον γιο του κερατά στο δημόσιο για να του κλείσει το στόμα» συμπληρώνει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του απατημένου, στο φύλλο της εφημερίδας που δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου.

Υπουργός Εσωτερικών κατά τις δολοφονικές πυρκαγιές του 2007


Ως υπουργός Εσωτερικών το 2007 μαζί με τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα συντόνιζε τις επιχειρήσεις κατάσβεσης των μεγάλων πυρκαγιών στην Πελοπόννησο- οι οποίες, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος- ήταν καταστροφικές. Απολογισμός: 63 άνθρωποι νεκροί, 1.500 καμένα σπίτια, 6.000 άστεγοι. Το ύψος των καταστροφών έφτασε τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Υπουργός Εσωτερικών κατά τη διάρκεια των «Δεκεμβριανών»

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κατά τα Δεκεμβριανά του 2008, που μίλαγε για «μεμονωμένο περιστατικό» αναφερόμενος στην δολοφονία Γρηγορόπουλου, για «ψύχραιμη αντιμετώπιση από μεριάς της αστυνομίας απέναντι στους διαδηλωτές», μία αστυνομία που έβγαζε πιστόλια στους δρόμους. Η διαταγή εκείνης της νύχτας της 6ης Δεκεμβρίου 2008 ήταν σαφής: «κρατήστε άμυνα και κατεβάστε γκλομπς και ασπίδες». Εκείνες τις νύχτες του Δεκέμβρη εκατοντάδες πολίτες της εμπορικής Αθήνας, καταστράφηκαν, κάποιοι πέθαναν από το καημό τους γιατί το βιος τους παραδόθηκε στις φλόγες, κάποιοι άλλοι έφυγαν για την επαρχία πάμφτωχοι και πικραμένοι.

«Ναι σε όλα»

Ψήφισε ναι σε όλα τα μνημόνια και τα κατεπείγοντα νομοσχέδια τα τελευταία χρόνια, παρόλο που τα χαρακτήριζε αντισυνταγματικά. Επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου, τον Φεβρουάριο του 2012, ακολούθησε τη «γαλάζια» γραμμή και ψήφισε το Μνημόνιο 2, λέγοντας επίσης «ΝΑΙ σε όλα». Ωστόσο, όταν μετά το 2014 έμεινε εκτός Βουλής, διαφωνεί δημόσια με το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά λίγους μήνες αργότερα ψηφίζει τον ιδρυτικό νόμο της ΝΕΡΙΤ!

«Έμεινα Παυλόπουλος»

Ήταν Ιούνιος του 2012 όταν έμελλε να καθιερωθεί η φράση «έμεινα Παυλόπουλος». Τότε ο κ. Παυλόπουλος βρέθηκε μάρτυρας της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη. Το περιστατικό συνέβη στην πρωινή εκπομπή του κ. Παπαδάκη, με τον Ηλία Κασιδιάρη να χαστουκίζει την κα. Κανέλλη και το κοινό να μένει με το στόμα ανοιχτό. Ο κ. Παυλόπουλος τότε, ευρισκόμενος στο πάνελ δεν αντέδρασε, με τα κοινωνικά δίκτυα να παίρνουν φωτιά και δεκάδες ανέκδοτα να τον ακολουθούν έκτοτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ Ο ΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ! ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ, ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΡΝΙΑ, ΠΛΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΚΡΑΣΙ! ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 7.500 ΕΥΡΩ;;; ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΗΤΑΝ Η ΠΕΤΣΑ;;; ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΡΕ! ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@Κ@ ΕΛΛΗΝΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΤΩΡΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου