Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "ΣΕΙΣΜΟΣ" ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ!



Ερωτηθείς  πριν μερικούς μήνες για τις δημοσκοπήσεις ο Αλέξης Τσίπρας λέει χαρακτηριστικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

 «Μπορεί λοιπόν τώρα να του αρέσει να δοξάζεται δημοσκοπικά, όταν όμως έρθει η στιγμή να αποφασίσουν αυτοί που για τους δημοσκόπους είναι αόρατοι - η αδαής πλειοψηφία που θα έλεγε και ο ίδιος- θα μείνει με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι».

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "OmertaNews" υπάρχουν κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν βάλει "φωτιά" στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και προκάλεσαν "σεισμό" στην καρέκλα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η ψαλίδα ανάμεσα στη κυβέρνηση των "αριστερών" και στην αντιπολίτευση έχει μικρύνει επικίνδυνα μετά τις διαπραγματεύσεις και το άνοιγμα στις αγορές. 

Υπενθυμίζουμε τι είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες το Μέγαρο Μαξίμου μετά το κλείσιμο των προσφορών:

«Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και επιβεβαιώνει την θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, η οποία βαδίζει με σταθερά βήματα προς την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια»

Σύμφωνα με πηγές  του "ΟmertaNews" που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, η ψαλίδα ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ έχει μικρύνει στις 2,5 μονάδες με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το 7% και 10% έγινε σε χρόνο ρεκόρ 2,5%, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους και με ένα "τυράκι" του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν τις εκλογές θα εξαφανιστεί! 

Άλλωστε ακόμη και αν ο Κυριάκος έπαιρνε τις εκλογές με 2-2,5% αυτό δεν θα ήταν επιτυχία για την δεξιά παράταξη και τον ίδιο, αλλά παταγώδης αποτυχία μετά τα όσα έχει κάνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τόπο. 

Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν ταράξει τα νερά...

Μπορεί ο Κυριάκος να μην μπορεί να τελειώσει τον Τσίπρα, υπάρχει όμως ένα πρόσωπο που στις κρυφές δημοσκοπήσεις πάει σφαίρα και συνεχώς ανεβαίνει... 

Το όνομα αυτού Κώστας Μπακογιάννης, o oποίος προηγείται με 12% απέναντι στον Τσίπρα. Αν αρχηγός της ΝΔ αύριο το πρωί ήταν ο γιος της Ντόρας και σε λίγους μήνες είχαμε εκλογές τότε ο νεαρός θα σάρωνε τα πάντα. Έχει τρομερή ανοδική πορεία και δεν τον σταματάει τίποτα καθώς είναι πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχέσεις Κυριάκου και Κώστα δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους... 

Εδώ κομβικό ρόλο θα παίξει η Ντόρα! Τι θα θελήσει να κάνει η ίδια... 

Εδώ δύο τινά παίζουν: 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει "κέντα" την τελευταία στιγμή και ο Μπακογιάννης να ηγηθεί την παράταξη και η ΝΔ να κατέβει στις εκλογές με αρχηγό τον γιο της Ντόρας. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Σίγουρα όχι με πρόταση μομφής. Πολλά είναι τα deal που παίζουν μεταξύ τους και τα ηνία τα κρατάει η ίδια.

Υπάρχει και το σενάριο να κατέβει στις εκλογές ο Κυριάκος να τις χάσει ή να τις κερδίσει οριακά, - οπότε πάλι σαν τις έχασε θα είναι - και να γίνει αλλαγή αρχηγού στη συνέχεια, αφού δοκιμάστηκε και δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Και ας μην ξεχνάμε και τους Καραμανλικούς... Εκεί μάλλον θα δούμε τον Κώστα Καραμανλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μάλιστα με την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είναι το πρόσωπο που θα μας απασχολήσει πολύ και θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας. Καραδοκεί και ο μικρός Καραμανλής, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία... 

Οψόμεθα... 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου