Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: H XHΡΑ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ!


Παρόλο που τα χέρια μου-τα στολισμένα μόνο με την τριπλή βέρα του Cartier-καίνε να γράψουν ονόματα, μετά από αυτά που έμαθα στο τελευταίο μου ταξίδι στο Λονδίνο, εν τούτοις δεν θα το πράξω για πολλούς λόγους.

Πρωτίστως γιατί το ένα όνομα αυτό της κυρίας είναι ηχηρότατο και θα πέσουν τοίχοι αν δημοσιοποιηθεί και δευτερευόντως γιατί η glam ζωή της σε μια από τις πιο ακριβές συνοικίες της πόλης, δεν χρειάζεται να διαταραχθεί από την αδηφάγα σε τέτοιες περιπτώσεις δημοσιότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι περιδιαβαίνοντας την πάντα σικ Belgravia επάνω στις Roger Vivieur γόβες μου, έπεσα ουκ ολίγες φορές πάνω σε ελληνικές παρέες που έβγαιναν από εντυπωσιακές κατοικίες ελλήνων εφοπλιστών ή επιχειρηματιών.

Το αυτό συνέβη και σε διάφορα hot spot της βρετανικής πρωτεύουσας όπως το Hakassan, το Zuma, το Loulou's που υποδέχθηκαν ξανά μαυρισμένους συμπατριώτες μας, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Βρετανική πρωτεύουσα μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Κι ήταν σε ένα από αυτά τα στέκια που τα ευήκοα ώτα μου άκουσαν τα αποκαλυπτήρια για έναν μεγάλο έρωτα, που ανθεί εδώ και μήνες στο Λονδίνο, με βασική πρωταγωνίστρια γοητευτική χήρα ετών πενήντα και βάλε.

Η κυρία, σύζυγος γνωστότατου επιχειρηματία που απεβίωσε αίφνης μετά από μια μυθιστορηματική ζωή βρήκε την ευτυχία σχετικά γρήγορα στο πρόσωπο γοητευτικού άνδρα που κινείται επαγγελματικά-για να το θέσω ευρύτερα-στον χώρο της δικαιοσύνης.

Φίλοι μου τους πέτυχαν να ανταλάσσουν καυτά φιλιά και έμειναν άφωνοι όταν αναγνώρισαν την χήρα του επιχειρηματία που φαίνεται να εγκατέλειψε οριστικά την Ελλάδα.

Πλέον, κατοικεί μόνιμα στην Βρετανική πρωτεύουσα και έρχεται στην Αθήνα ελάχιστες φορές, όταν ο νομικός της καρδιάς της δεν μπορεί να πεταχτεί Σαββατοοκύριακο στο Λονδίνο.

Ο τελευταίος μάλιστα έχει αναλάβει βαριά υπόθεση που απασχολεί την χήρα, η οποία έχει να κάνει με κληρονομικά ζητήματα-υπάρχουν δύο τουλάχιστον κληρονόμοι-για την περιουσία του επιχειρηματία.

Έτσι προέκυψε η γνωριμία της με τον νομικό η οποία εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα με δημόσιους εναγκαλισμούς και φιλιά στο Λονδίνο, υποθέτοντας ότι δεν θα τους δουν τα ούτως ή άλλως αδιάκριτα μάτια μου.

Έσφαλαν όμως γιατί τελικά ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο-ακόμη και αυτόν τον ασθενικό του Λονδίνου-και την δημοσιογραφία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου