Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

"ΛΑΙΚ - Ο - ΕΛΛΗΝΙΚΑ": ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! AΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ LIKE ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!




Επιμένουμε ελληνικά και κάνουμε like στη διασκέδαση!


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που το opening party θα πραγματοποιηθεί και θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα σε μια μοναδική σεζόν διασκέδασης στο γνωστό στέκι στου Ζωγράφου (Παπανδρέου και Μουρκούση 24 - πρώην "Shake it")

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη διασκέδαση, το αγαπημένο στέκι έρχεται σύντομα να σας παρουσιάσει ανανεώσεις και μεγάλες εκπλήξεις, που δεν έχετε φανταστεί!

Με καινούριο όνομα, πλήρως ανακαινισμένο χώρο, καινούριο προσωπικό και με live βραδιές μια φορά την εβδομάδα με γνωστά ονόματα της νυχτερινής ζωής θα σας απογειώσει!




"ΛΑΙΚ - Ο - ΕΛΛΗΝΙΚΑ!" Έτσι γιατί μας αρέσει η καλή ελληνική μουσική και το απόλυτο ξεφάντωμα! 

Μια μοναδική συνάντηση που έρχεται να αφήσει γερά το στίγμα της το φετινό χειμώνα στην περιοχή του Ζωγράφου και να μας χαρίσει διασκέδαση άνευ προηγουμένου. Επιστρέφουμε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο στη διασκέδαση της Αθήνας, ύστερα από αρκετούς μήνες!

Ετοιμαζόμαστε να σας παρουσιάσουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το opening party  με live βραδιά, θα σας παρουσιάσουμε προσεχώς...

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα!!!

Κάντε "LIKE" στην καινούρια μας σελίδα στο facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου