Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΖΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ!" - "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΔΙΒΑΡΗ"


Σαρωτικός για μια ακόμη φορά ο γνωστός Ποινικολόγος Παύλος Σαράκης, (υπ.δημοτικός σύμβουλος με τον Στέλιο Δίβαρη και τη "Δημιουργική Διαδρομή" στο δήμο Γλυφάδας), κέρδισε το χειροκρότημα των δημοτών.

"Ο δήμος Γλυφάδας έχει κύρος, έχει ανθρώπους με αξιοπρέπεια, ανθρώπους που ξεχωρίζουν αλλά δεν είμαστε υπερήφανοι για τη δημοτική μας αρχή. Γιατί η δημοτική αρχή κάνει παραγοντισμό. Εκμεταλλεύεται τη καλή φήμη του δήμου. Άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνον η εξουσία.Γι αυτό μην δώσουμε λάθος την ψήφο μας. Θα στείλουμε μήνυμα δυνατό. Δεν είμαστε ραγιάδες, έχουμε αξιοπρέπεια. Δεν θα μπούμε στο άρμα σας. " τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Σαράκης στην πολιτική εκδήλωση της "Δημιουργικής Διαδρομής" .

Και πρόσθεσε:
"Δεν έχουμε ανάγκη να μας δώσουν μίζες. Έχουμε ανάγκη να κάνουμε έργα! " τόνισε ο γνωστός Ποινικολόγος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:


ΒΙΝΤΕΟ - Α.ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ: "ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΒΑΡΗ" - "ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου